Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná
OZ VITISHľadať
 
 

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

GDPR - Ochrana osobných údajov

Spracúvanie Vašich osobných údajov v súlade zo zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov je pre nás prioritou. Preto by sme Vám radi poskytli dôležité informácie týkajúce sa spracovávania Vašich údajov v súvislosti s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES, a ktoré kladie nové požiadavky na ochranu osobných údajov.

Prečítajte si prosím užitočné informácie, ktoré Vám pomôžu zorientovať sa v problematike ochrany Vašich údajov.

 

Kto je Prevádzkovateľom Vašich osobných údajov?

Prevádzkovateľom Vašich osobných údajov je MAS VITIS – Hlavná 788, 951 35 Veľké Zálužie, IČO: 42208378.

 

Prečo spracúvame Vaše osobné údaje a za akým účelom?

Vaše osobné údaje spracovávame len a výlučne za účelom vedenia databázy členov MAS VITIS a poskytnutia lepšieho zákazníckeho servisu/služieb, ktoré zahŕňa hlavne vypracovanie projektov týkajúcich sa stratégie CLLD, Nitrianskeho samosprávneho kraj ako aj zasielanie pozvánok a ponúk aktivít a podujatí.

 

Aké osobné údaje spracúvame?

Vaše osobné údaje spracovávame len v rozsahu nevyhnutnom na naplnenie účelu spracovania v rozsahu uvedenom v prihláške za člena MAS VITIS.

Vaše osobné údaje spracovávame na základe Vami udeleného súhlasu so spracovaním osobných údajov, ktorý samozrejme môžete kedykoľvek odvolať na vitis.mas@gmail.com

 

Aké sú Vaše práva v oblasti ochrany osobných údajov?

Máte právo:

na prístup k osobným údajom,

na opravu, resp. doplnenie údajov,

na výmaz údajov (byť zabudnutý),

na prenositeľnosť údajov,

vzniesť námietku proti spracovávaniu osobných údajov,

vzniesť námietku proti spracovávaniu osobných údajov pre účely marketingu,

na obmedzenie spracovávania údajov,

nebyť predmetom automatizovaného individuálneho rozhodovania, vrátane profilovania

podať návrh na začatie konania podľa §100 zákona č. 18/2018 Z.z.

Ak ako dotknutá osoba zistíte, že spracovávanie Vašich osobných údajov je v rozpore s ochranou Vášho súkromného a osobného života alebo v rozpore zo zákonom, máte právo požadovať od prevádzkovateľa alebo ním povereného sprostredkovateľa vysvetlenie a odstránenie takto vzniknutého stavu.

 

Kto má prístup k Vašim osobným údajom?

Vaše osobné údaje nie sú sprístupňované tretím stranám okrem prípadov, ak túto povinnosť ukladá osobitný zákon: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, Pôdohospodárska platobná agentúra a Regionálne antény NSRV SR.

 

Pre bližšie informácie a uplatnenie svojich práv nás môžete kontaktovať na emailovej adrese: vitis.mas@gmail.com

 

dnes je: 17.1.2019

meniny má: Nataša

podrobný kalendár

webygroup
ÚvodÚvodná stránka